....iedereen gelooft !

Laat je vangen..

....Mischien heb je onze website bezocht en denk je😋 bij je zelf hou toch op met die God, ik geloof niet! of je gelooft mischien ergens anders in ....dan hebben we goed nieuws voor je ! Lees verder en laat je verrassen !

.....Iedereen gelooft ergens in! en ondanks dat er zoveel verschillende geloven zijn en richtingen die we kunnen bewandelen is er ondanks alles een absolute waarheid! 

ik kom regelmatig in gesprek met iemand en dan hoor je mensen vaak zeggen; pieter, ik geloof niet. Maar is dat wel zo ? Uiteindelijk gelooft dus iedereen in iets! Zelfs als je in niets gelooft geloof je ergens in namelijk zinloosheid en maak je je keuzen uit je geloof wat het ook is en heeft je keus ook een gevolg!

Daarom is het van essentieel belang om de waarheid te vinden wat betreft normale levensvragen zoals; waarom ben ik hier ?, hoe is alles ontstaan ? wat gebeurd er als ik sterf ? heeft Jezus echt bestaan ? en is het werkelijk waar dat er een God is ?  en zo on..

Op deze pagina willen we mensen door middel van een link naar een website verder helpen op hun eventuele zoektocht. 

De één gelooft in mohammed, de ander in Boedha, weer een ander in zichzelf of weer een ander in huisje boompje beestje of is iemand humanist.... of evolutionist...

 

 

 (ps:  aan deze pagina wordt volop gewerkt ......... nog even geduld svp)