Help ons met...

De oogst is wel groot, maar de arbeiders zijn er weinig. (De Bijbel - Matteüs 9:37)


U kunt een hoop met en voor ons doen. Helpende handen zijn altijd welkom.

We hebben enkele vrijwillige vacature's :)


 * Hulpgoederen - Door het geven van hulpgoederen kunnen wij de mensen in materieele nood bereiken en vaak opent het ook de deur om de geestelijke nood te ledigen.  Ondanks dat de opslag soms lastig is, kunt u altijd bellen voor uw overige kleding, huisraad, witgoed, meubilair enz.

* Chaffeurs
(met eventueel eigen vrachtwagen of auto) - Wij kunnen altijd mensen gebruiken die een transport met ons mee willen rijden. Met name op de "open reizen". Het zou mooi zijn als u eigen vervoer heeft, zo niet, dan kijken we wat er mogelijk is.

* Schilders, klussers, enthousiaste handjes - Omdat wij een groot deel van het jaar bezig zijn onze voertuigen te onderhouden is er altijd werk voor de rechter en welwillende linkerhanden! (Denk aan schilderen, kitten, teren, schuren, lassen, reperatie's aan voertuigen, enz.)

* Opslagplaatsen - De stroom van hulpgoederen is onophoudelijk. Helaas moeten wij vaak nee zeggen tegen grote inboedels. Wij komen ruimte tekort. Heeft u ruimte tot onze beschikking?

* Monteur(s) - Ben jij handig met sleutelen? En kan je zelfstandig, creatief oplossingen bedenken voor reparaties. Meld je aan!

* Toegewijde medestrijders - Een vast team mensen, waar je op kan bouwen, waar je mee samen kan werken, denken en reizen is altijd fijn. We zoeken dan ook naar mensen die zich langere tijd willen toewijden aan ons werk en geen moeite hebben om de visie van project Vissers van Mensen te dienen.

* Donateurs - Het overgrote deel van ons salaris zit in de reizen en het onderhouden van voertuigen (schorsen, keuren, standaardreparaties etc.) Ook wij kunnen uw financiële steun goed gebruiken. Helpt u mee ?

 HET GOEDE DOEN, BINDT SAMEN..