Ja! ik zou wel willen....

Open reizen:

Ons verlangen is om zo snel mogelijk weer open reizen te organiseren.
Dat wil zeggen, dat we mensen de gelegenheid willen geven om mee te kunnen reizen, die willen proeven hoe een zendingsreis / hulpgoederentransport in zijn werk gaat en wat er bij komt kijken, onze visie ondersteunen en een steentje bij willen dragen.

Normaal gesproken vragen wij hier een bijdrage voor, heeft u niet veel te besteden, maar u ervaart zich getrokken of geroepen neem dan gerust contact met ons op. Voor iedereen geldt een intake gesprek!

Let wel op: onze reizen zijn geen vakanties.
Er wordt gewerkt, soms veel gereisd. De reizen staan volledig in het teken van het dienen van elkaar en anderen. Lijkt dit je wat ? Wil je jezelf activeren en een mooie tijd beleven ?
Laat het ons weten via het contact formulier.

Werkvakanties voor groepen:

Er is altijd veel te doen en te zien. Roemenië is een prachtig land. Misschien zit jij in een (jeugd) groep en jij en mede groeps genoten willen de handen uit de mouwen steken en/of misschien wel een periode van de rust genieten, neem dan gerust contact met ons op zodat wij gezamelijk wellicht tot overeenstemming kunnen komen.

Met eigen vervoer:

Het zou ook mogelijk kunnen zijn dat om bepaalde redenen u niet met ons mee kunt reizen maar dat u toch graag wilt komen. Ook hiervoor zijn oplossingen te bedenken als bij voorbeeld een reis met het vliegtuig of met de bus. Dit zijn tegenwoordig vaak zeer goede alternatieven aangezien de tarieven zeer gunstig zijn. Ook bent u welkom met eigen auto en eventueel caravan maar dan wel eerst na overleg en een afspraak te hebben gemaakt.