Onze Voertuigen

Onze Trouwe Oldtimers

De "dikke" Daf
Onze Daf Ya 318 uit 1955 was het eerste voertuig waarmee we in 1996 de zendingsreizen naar Roemenië zijn begonnen.Tot het jaar 2001 heeft dit voertuig de hulpgoederen overgebracht naar Roemenië. Inmiddels is de "dikke daf" overgebracht naar Roemenië en wordt hij daar ingezet.
De Bus
Deze bus uit 1977,was een voormalig bibliotheek bus en later gebruikt door St. VISIO die hem inzette om blinden en slechtzienden te helpen. Al vele jaren in ons bezit en veel gebruikt voor evangelisatie in de binnenstad van Amsterdam en voor reizen naar Roemenië. Op dit moment wordt hij niet gebruikt i.v.m een noodzakelijke opknap beurt. In de toekomst hopen wij hem weer te gebruiken en met name voor ons camping project in Roemenië. De bus wacht nu op een transport om overgebracht te worden naar Roemenië.
De Scania
Onze Scania,uit het bouwjaar 1986, die ook deels gedoneerd is net zoals onze bus, rijdt ons nog elke keer trouw naar Roemenië. Met dit "paard" worden de hulpgoederen ter plaatse overgebracht. Deze plaatsvervanger voor de "dikke" Daf kan veel meer hulpgoederen overbrengen door de groote van de trailer(s) die bevestigt wordt. Tevens is dit voertuig veel sterker en daardoor sneller wat veiliger is met betrekking tot het verkeer,wat wij tegenkomen, door al de landen die wij moeten doorkruisen.

Onze overige middelen

De Bouwkeet
Met de bouwkeet werd de visie van "vissers van mensen" praktisch gemaakt. Hiermee zijn wij in 95 begonnen de dak en thuislozen koffie en brood te geven in het hartje van Amsterdam. Later is de bus erbij gekomen. Op de foto wordt een actie getoond uit het verleden op koninginnen dag in tussenmeer in Asd. In 2016 is de keetwagen overgebracht samen met de dikke daf naar Roemenië alwaar deze o.a zal worden ingezet om soep en kleding uit te delen.
De Trailers
Momenteel heeft project Vissers van Mensen 5 trailers, waarvan er 3 inmiddels in Roemenië staan die met Gods genade omgebouwd zullen worden tot een pand. De twee trailers in Nederland zijn afgevuld met hulpgoederen en wachten op hun beurt voor een transport. Op de foto ziet u één van onze trailers die vol geladen is.
De Caravans
Onder het kopje "onze visie" heeft u kunnen lezen dat wij bezig zijn met de opzet van een camping/opvang. Dit is een van de caravans die we gedoneerd hebben gekregen. Inmiddels is deze doorverkocht aan een schaapsherder die erin verblijft. Na een" upgrade" van onze caravans, de oudere hebben wij van de hand gedaan, hebben wij 7 goede caravans in bezit om onze gasten een verblijf te kunnen geven.
De Aanhanger
Deze aanhanger hebben wij in 2014 aangeschaft na ons financieel wonder zoals u kunt lezen onder het kopje "Nieuwsbrief". De vorige aanhanger begon namelijk letterlijk uit elkaar te vallen.
Hiermee worden o.a de hulpgoederen opgehaald en naar de trailers getransporteerd.